ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΦΟΙΝΙΞ

ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ

Η επισκευές και ανακατασκευές κινητήρων, επιβατικών και ελαφρών φορτηγών γίνονται με τα πιο υψηλά τεχνικά δεδομένα στον χώρο, με αποτέλεσμα την επαναφορά λειτουργίας της μηχανής στην εργοστασιακή κατάσταση.

Περισσότερα

ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Η επισκευή των μηχανών θαλάσσης και η επαναφορά στην αρχική εργοστασιακή κατάσταση έχουν ως αποτέλεσμα την δύναμη, οικονομία, και πάνω απο όλα την αξιόπιστη λειτουργία μέσα στην θάλασσα.
Περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Η εταιρία μας με πολλές καταξιώσεις στον χώρο προετοιμάζει και βελτιώνει των κινητήρα σας σύμφωνα με την χρήση που πρόκειται να κάνει (street, race, drag, challenge,και προετοιμασία για χρήση nitro & turbo garge).
Περισσότερα

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ

Με την επισκευή ή την ανακατασκευή του κινητήρα σας, ανακτάται την χαμένη επίδοση (ιπποδύναμη), επανέρχεται η λειτουργία της στα εργοστασιακά επίπεδα, και αυξάνεται η οικονομία του καυσίμου με αποτέλεσμα το φθηνότερο κόστος λειτουργίας ανά ώρα.
Περισσότερα

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Η εταιρεία μας με την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στην επισκευή κινητήρων λεωφορείων(mercedes,man,setra,volvo) σας εγγυάται για την καλή λειτουργία της μηχανής σας, και συνοδεύει την επισκευή με εγγύηση ενός έτους.
Περισσότερα

ΦΟΡΤΗΓΑ

Η εταιρεία μας προσφέρει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών όσον άφορα και στην επισκευή μηχανών φορτηγών (man,mercedes,scania,volvo). Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα συναρμολόγησης ολόκληρης της μηχανής. Και σε αυτήν την περίπτωση δίνεται εγγύηση καλής λειτουργίας για ένα χρόνο.
Περισσότερα